Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 60 g di zucchero
-
½
stecca di vaniglia, i semini
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais (maizena)
Impasto
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- confettura di albicocche q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 10 pezzi
- Kalorie
- 15690 kJ / 3750 kcal
- Protein
- 97.1 g
- Sacharidy
- 564.9 g
- Tuk
- 124.9 g
- Nasycený tuk
- 69.3 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 358 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Pane alla ricotta
3h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Piadina romagnola
15 Min
Piadina al miele
1u. 10min
Pandolce variegato alla confettura
9h
Focaccia caprese
3 godz. 30 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Treccine al kefir
7 godz. 30 min
Brioche morbide molisane
7h
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Cornetti brioche
6 godz. 30 min