Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pasticcera
- 60 g di zucchero
-
½
stecca di vaniglia, i semini
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais (maizena)
Impasto
- 200 g di latte intero
- 100 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di burro a pezzi
- 2 uova medie
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- confettura di albicocche q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 10 pezzi
- Kalorie
- 15690 kJ / 3750 kcal
- Protein
- 97.1 g
- Sacharidy
- 564.9 g
- Tuk
- 124.9 g
- Nasycený tuk
- 69.3 g
- Vláknina
- 12.3 g
- Sodík
- 358 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle al Rum e arancia
7 godz. 30 min
Piadina romagnola
15 Min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Pandolce variegato alla confettura
9 Std.
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Crescentine modenesi
11 Std.
Brioche morbide molisane
7h
Cornetti brioche
6h 30min
Grissini di pane
4 Std.
Burger buns
4 godz. 40 min