Kompatibilní verze
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Financier
- 200 g di burro a tocchetti + q.b.
- 220 g di zucchero
- 210 g di albumi, a temperatura ambiente (circa 7 albumi)
- 50 g di farina di riso
- 120 g di farina di nocciole (vedere consigli)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 1 g di fiocchi di sale Maldon
- 10 g di pasta di nocciole (vedere consigli)
Ganache al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a tocchetti
- 225 g di panna fresca liquida senza lattosio
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- nocciole sabbiate, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1045 kJ / 249.8 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 44.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartellette con crema al limone
4h
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15u.
Pavlova (vegan)
2 godz. 45 min
Sponge cake al tè matcha e ciliegie
2h
Glassa di zucchero
10min
Gelée alla melagrana
3h 10 min.
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30min
Crema mousseline
1h
Cigni alla crema diplomatica
2h
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h