Korean beef bulgogi (TM6)

Korean beef bulgogi (TM6)

4.7 167 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
4 portions

Suroviny

  • beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
    500 g
  • piece fresh ginger
    4 cm
  • garlic cloves
    4
  • brown sugar
    40 g
  • soy sauce
    50 g
  • chilli broad bean paste (see Tips)
    70 g
  • sesame oil
    20 g
  • peanut oil
    40 g
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
    1
  • sesame seeds to garnish
    1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 433 kcal / 1811.5 kJ
Protein 30.1 g
Tuk 27 g
Sacharidy 17.6 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sodík 1411.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...