Korean beef bulgogi (TM6)
TM6

Korean beef bulgogi (TM6)

4.7 (151 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
  • 4 cm piece fresh ginger
  • 4 garlic cloves
  • 40 g brown sugar
  • 50 g soy sauce
  • 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
  • 20 g sesame oil
  • 40 g peanut oil
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
  • 1 tsp sesame seeds, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1811.5 kJ / 433 kcal
Protein
30.1 g
Sacharidy
17.6 g
Tuk
27 g
Nasycený tuk
6.9 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
1411.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty