Zařízení & příslušenství
Korean beef bulgogi (TM6)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1411.3 mg
Protein
30.1 g
Kalorie
1811.5 kJ /
433 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pad kra pow
45min.
Korean Beef Sauté
1hod. 25min.
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min.
Korean Bo ssam
29hod. 20min.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29hod. 20min.
Korean Beef Bowl
1hod.
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min.
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25hod. 35min.
Chicken and Chinese sausage rice
50min.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min.
Korean chicken cheese tteokbokki
30min.