Zařízení & příslušenství
Korean beef bulgogi (TM6)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1411.3 mg
Protein
30.1 g
Kalorie
1811.5 kJ /
433 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Indonesian yellow spice paste
40min.
Indonesian white spice paste
35min.
Chicken and Chinese sausage rice
50min.
Bibimbap (beef rice bowl)
1hod. 25min.
Sukiyaki
55min.
Malaysian Spiced Fried Chicken
4hod. 50min.
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2hod. 30min.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1hod. 25min.
Pad kra pow
45min.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.