Zařízení & příslušenství
Korean beef bulgogi (TM6)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)500 g
-
piece fresh ginger4 cm
-
garlic cloves4
-
brown sugar40 g
-
soy sauce50 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)70 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil40 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
sesame seeds to garnish1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1411.3 mg
Protein
30.1 g
Kalorie
1811.5 kJ /
433 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
17.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min.
Indonesian yellow spice paste
40min.
Creamy miso mushroom udon
45min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29hod. 20min.
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1hod. 20min.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min.
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2hod. 20min.
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1hod. 25min.
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1hod. 50min.