Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1411.3 mg
Alternativní recepty
Chicken teriyaki
20min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Tandoori chicken
45 Min
Korean fried chicken
4hod.
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50min