Korean beef bulgogi (TM6)

Korean beef bulgogi (TM6)

4.7 183 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions

Suroviny

  • beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
    500 g
  • piece fresh ginger
    4 cm
  • garlic cloves
    4
  • brown sugar
    40 g
  • soy sauce
    50 g
  • chilli broad bean paste (see Tips)
    70 g
  • sesame oil
    20 g
  • peanut oil
    40 g
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
    1
  • sesame seeds to garnish
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1411.3 mg
Protein 30.1 g
Kalorie 1811.5 kJ / 433 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 6.9 g
Sacharidy 17.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...