![Korean beef bulgogi (TM6) Korean beef bulgogi (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d606a9e8-1a0e-48f2-a7c7-a0bd14519310/Derivates/23817c63-4dc7-41b2-bbff-760029236c75.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1411.3 mg
Alternativní recepty
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Tandoori chicken
45min
Bibimbap (beef rice bowl)
1u. 25min
Korean fried chicken
4 godz.
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™) Metric
2h 30min
Chicken and Chinese sausage rice
50 мин.
Biryani-style rice
1ч. 5 мин.
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1u. 40min