Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1811.5 kJ / 433 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1411.3 mg
Alternativní recepty
Pad kra pow
45min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean Bo ssam
29h 20min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Chicken teriyaki
20 Min