
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef flank cut into pieces (4 cm x 5 cm)
- 4 cm piece fresh ginger
- 4 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 g soy sauce
- 70 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 40 g peanut oil
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame seeds to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 433 kcal / 1811.5 kJ
- Protein
- 30.1 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 17.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 6.9 g
- Sodík
- 1411.3 mg
Alternativní recepty
Pad kra pow
45 min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 min
Korean fried chicken
4 godz.
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Chicken teriyaki
20 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min