
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 garlic cloves
- 500 g boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g red cane vinegar
- 100 g soy sauce
- 1 tsp dried chilli flakes
- 500 g skin on chicken thighs cut into halves
- cooked rice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 951.5 kcal / 3981 kJ
- Protein
- 34.7 g
- Tuk
- 87.3 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 29.8 g
- Sodík
- 1516.1 mg
Alternativní recepty
Ginger Pork
25min
Steamed Cumin Beef Buns
2hod. 30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Sweet and sour pork ribs
40min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Pinakbet
15min
Cantonese Steamed Fish
40min
Chicken adobo
30min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Pan-fried pork buns
2hod.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min