Zařízení & příslušenství
Chicken and Pork Adobo
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves6
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (approx. 5 cm)500 g
-
dried bay leaves2
-
ground black pepper½ tsp
-
red cane vinegar100 g
-
soy sauce100 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
chicken thigh, skin on and bone in cut into halves500 g
-
cooked rice
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1516.1 mg
Protein
34.7 g
Kalorie
3981 kJ /
951.5 kcal
Tuk
87.3 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
29.8 g
Sacharidy
3.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Filipino flavours
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Laing
1hod. 50min.
Chicken adobo
30min.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min.
Braised Beef Stew with Radish
2hod. 25min.
Spicy Beef with Red Peppers
30min.
Hakka Rice Wine Chicken
1hod. 25min.
Nourishing Snow Pear Dessert
Žádné hodnocení
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min.
Ginger Pork
25min.
Pork Adobo
55min.
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2hod. 30min.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1hod. 50min.