Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
- boiling water, to soak
- 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 40 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
- 20 g vegetable oil
- 360 g water
- 30 g Shaoxing wine (optional)
- ½ tsp white sugar
- 350 g jasmine rice, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2495.5 kJ / 596.4 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1239.4 mg
Alternativní recepty
Chinese-style chicken
25min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Honey BBQ Chicken
1h
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Chicken teriyaki
20min