Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
- boiling water, to soak
- 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 40 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
- 20 g vegetable oil
- 360 g water
- 30 g Shaoxing wine (optional)
- ½ tsp white sugar
- 350 g jasmine rice, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2495.5 kJ / 596.4 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 61.2 g
- Tuk
- 21.7 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1239.4 mg
Alternativní recepty
Honey BBQ Chicken
1h
Broccoli and ham pasta bake
1h
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Lamb sausage ragu
30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Ginger Pork
25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1u. 50min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min