Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
Assembly and steaming
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 537.8 kJ / 128 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 274.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork and prawn dumplings
55min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Korean marinade
40 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Pineapple buns
9hod. 50min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Char siew sauce
10 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min