Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 250 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp baking powder
- 230 g baker's flour
- 200 g plain flour
- 50 g white sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 500 g pork mince
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp white sugar
- ¼ tsp Chinese five spice powder (see Tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 2 tbsp sesame oil
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
Assembly and steaming
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 700 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 537.8 kJ / 128 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 274.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50 min.
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Brioche burger buns
2h 10min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Char siu bao pork buns
6h 35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min