Zařízení & příslušenství
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
24 pieces
Suroviny
Dough
-
water250 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
baker's flour230 g
-
plain flour200 g
-
white sugar50 g
-
salt1 tsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
pork mince500 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)¼ tsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil2 tbsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)1 tbsp
Assembly and steaming
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water700 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
274.9 mg
Protein
6.3 g
Kalorie
537.8 kJ /
128 kcal
Tuk
4.3 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
15.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Around Asia
72 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and sour pork ribs
40min.
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min.
Wonton soup (pork)
45min.
Pulut panggang (grilled rice packets)
3hod. 30min.
Mantou buns
1hod. 30min.
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2hod. 30min.
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min.
Dou sha (red bean paste)
49hod. 10min.
Pork and prawn dumplings
55min.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2hod. 45min.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.
Char siu bao pork buns
6hod. 35min.