
Zařízení & příslušenství
Soup dumplings (xiao long bao)
Příprava 1hod.
Celkový 26hod. 50min
40 portions
Suroviny
Soup (jelly)
-
bacon cut into pieces200 g
-
fresh ginger (1 cm), peeled2 slices
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
water400 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
Dough
-
baker's flour240 g
-
plain flour120 g
-
boiling water350 g
-
oil1 tbsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh ginger peeled20 g
-
pork mince200 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
shrimp (small), peeled (see Tips)100 g
Assembly and cooking
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
boiling water500 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
57.8 kcal /
243 kJ
Protein
3.7 g
Tuk
1.6 g
Sacharidy
6.8 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sodík
149.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Yum Cha
9 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland