Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soup (jelly)
- 200 g bacon, cut into pieces
- 2 slices fresh ginger (1 cm), peeled
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 400 g water
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp gelatine powder
Dough
- 240 g baker's flour
- 120 g plain flour
- 350 g boiling water
- 1 tbsp oil
Filling
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 20 g fresh ginger, peeled
- 200 g pork mince
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 tsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 100 g shrimp (small), peeled (see Tips)
Assembly and cooking
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 500 g boiling water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 243 kJ / 57.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 149.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Char siu bao pork buns
6h 35min
Wonton soup
1h
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min
Prawn dumplings (xia jiao)
1u. 15min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Beef buns
50 min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Cha gio (spring rolls)
55p
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min