Zařízení & příslušenství
Soup dumplings (xiao long bao)
Příprava 1hod.
Celkový 26hod. 50min.
40 portions
Suroviny
Soup (jelly)
-
bacon cut into pieces200 g
-
fresh ginger (1 cm), peeled2 slices
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
water400 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
gelatine powder1 ½ tsp
Dough
-
baker's flour240 g
-
plain flour120 g
-
boiling water350 g
-
oil1 tbsp
Filling
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh ginger peeled20 g
-
pork mince200 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
shrimp (small), peeled (see Tips)100 g
Assembly and cooking
-
oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
boiling water500 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
149.9 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
243 kJ /
57.8 kcal
Tuk
1.6 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Yum Cha
9 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and sour pork ribs
40min.
Korean Ginseng Chicken
1hod. 10min.
Chocolate cream cookies
1hod. 30min.
Yasai miso ramen
35min.
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26hod. 50min.
Sushi salad
1hod.
Cha gio (spring rolls)
55min.
Char siu bao pork buns
6hod. 35min.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min.
Steamed pork buns (baozi)
2hod. 30min.
Teriyaki sauce
25min.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1hod.