Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à café bombée de sel
- 300 g de farine de seigle
- 210 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau
- 10 g de beurre, pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1150 kJ / 270 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Pain de seigle scandinave
26h
Pain de seigle
5 godz.
Pain de campagne
4h
Pain au levain
8 godz.
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain aux graines
5 godz.
Pain à la châtaigne
2 godz. 55 min
Pain complet
5 godz.
Pain aux céréales
3h 30min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min