Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 240 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
- 2 blancs d'œufs
- 16 petites meringues (dont 8 émiettées)
- 500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- amandes effilées et grillées, pour la finition
- coulis de fruits, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2248.5 kJ / 534.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 73.6 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 57.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6h 50min
Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés
30 min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1 Std. 15 Min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20 min
Fraisier
15 godz.
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2 Std. 40 Min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1h
Paris-Brest
3h
Vacherin glacé à l'abricot
4 godz. 30 min
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h