南瓜鸡肉糙米饭

南瓜鸡肉糙米饭

3.3 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 干贝 浸软并利用厨用纸巾拍干
    4 粒
  • 黄皮洋葱 切块
    30 克
  • 小红葱
    25 克
  • 蒜瓣
    15 克
  • 食油
    20 克
  • 400 克
  • 长糙米 洗净并浸泡1小时,沥干
    200 克
  • 鸡柳 切块 (3公分)
    200 克
  • 日本南瓜 切丁 (1.5公分 x 1.5公分)
    100 克
  • 酱青
    30 克
  • 麻油
    10 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ½ 茶匙
  • 炸蒜米酥 (volitelně) 装饰用
    1 茶匙
  • 虾米 (volitelně) 香烤,装饰用
    50 克
  • 青葱 (volitelně) 切葱花,装饰用
    1 小支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 309 mg
Protein 18 g
Kalorie 1429 kJ / 342 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 44 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...