Zařízení & příslušenství
泰式炒米粉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份
Suroviny
-
虾米 洗净30 克
-
新鲜红辣椒 去籽6 条
-
小红葱100 克
-
新鲜姜30 克
-
黄姜粉10 克
-
新鲜香茅 只取白色部分2 小支
-
番茄 一切四块250 克
-
油50 克
-
米粉400 克
-
新鲜泰国柠檬叶 thinly sliced3
-
鱼露50 克
-
椰糖20 克
-
黑酱油½ 汤匙
-
白菜叶 切块(5公分)200 克
-
水450 - 500 克
-
中型虾 去壳,保留虾尾150 克
-
姜花 切丝2 朵
-
酸柑(青柠) (volitelně) 只取汁3 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
1791 kJ /
428 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
78 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一锅料理
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní