Zařízení & příslušenství
Carrot top pesto
Příprava 5min.
Celkový 15min.
490 g
Suroviny
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 490 g
Sodík
1124.1 mg
Protein
75.2 g
Kalorie
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Tuk
258.5 g
Vláknina
19.3 g
Nasycený tuk
47 g
Sacharidy
39.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min.
Yoghurt cheese
24hod. 40min.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min.
Hommus
15min.
Millet
1hod. 40min.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11hod.
Mushroom risotto
30min.
Orange Campari marmalade
1hod. 35min.
Gwinganna nut and seed bread
3hod. 25min.
Pulled BBQ jackfruit
25min.
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min.
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min.