![Gwinganna mushroom pâté Gwinganna mushroom pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91c9d41e137ab021e16962872884dbc1/Derivates/17ca27ceac80439800722560331aaa035afe3951.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 - 250 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 70 g sunflower seeds
- 15 g Dijon mustard
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 678.8 kJ / 162.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 75.6 mg
Alternativní recepty
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Celery leaf gremolata
5min
Quick herb paste
10min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Black garlic and onion jam
55 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 30 min
Fresh tomato chutney
10min
Beetroot salad
10min
Basil, avocado and hemp pesto
5min