Zařízení & příslušenství
Gwinganna mushroom pâté
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
75.6 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min.
Spicy cauliflower soup
20min.
Chicken and port pâté
1hod. 30min.
Spiced Moroccan lentil soup
40min.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min.
Creamy tomato and basil soup
30min.
Gwinganna nut and seed bread
3hod. 25min.
Thandi
5min.
Crunchy carrot salad
10min.
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min.
Brown rice salad
40min.