Zařízení & příslušenství
Gwinganna mushroom pâté
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
75.6 mg
Protein
5.2 g
Kalorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1.6 g
Sacharidy
6.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod. 10min.
Hearty minestrone with herb gremolata
40min.
Cauliflower hummus with green vegetables
1hod.
Hommus
15min.
Spiced Moroccan lentil soup
40min.
Spiced lentil vegetable soup
1hod. 30min.
Ancho chilli bean bowl
1hod.
Red lentil cauliflower dahl
35min.
Charred leek gulai sayur
1hod. 10min.
Tomato and lentil dahl
35min.
Indian spiced sweet potato soup
25min.
Artichoke and bean ragout
1hod. 30min.