Kompatibilní verze
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Protein
- 516 g
- Sacharidy
- 155.1 g
- Tuk
- 191.4 g
- Nasycený tuk
- 54.6 g
- Vláknina
- 21.8 g
- Sodík
- 1640.8 mg
Alternativní recepty
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.