Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 600 g water
- 250 g lamb, cut into cubes
- 4 tsp dried oregano
- 80 g olive oil
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 60 g tomato passata
- 20 g Worcestershire sauce
- 800 g canned butter beans, (2 cans), rinsed and drained
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5373.2 kJ / 1284.2 kcal
- Protein
- 57.4 g
- Sacharidy
- 97.8 g
- Tuk
- 75.7 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 24.3 g
- Sodík
- 641.3 mg
Alternativní recepty
Chicken and cashews
55 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Shepherd's pie
55 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min