Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 150 g queijo Gruyère, cortado em pedaços
- 1200 g água
- 500 g batatas, cortadas em rodelas de 2cm
- 2 folhas de louro seco
- 2 ½ c. chá de sal marinho
- 1000 g bacalhau demolhado, sem pele e sem espinhas, cortado em pedaços de aprox. 5 cm
- 1 abobrinha italiana média, cortada em rodelas de 0,5 cm
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 40 g manteiga sem sal
- 40 g farinha de trigo
- 250 g leite
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- 2 pitadas de noz-moscada em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1193 kJ / 286 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 394 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de papaya com licor de cassis
10min
Soufflé de queijo canastra
Ninguna valoración
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Ragú de carne
45 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1 Std. 40 Min
Moqueca de peixe e camarão
55 min
Pastel de carne
3 Std. 15 Min
Salada de vagem, grão de bico e ricota
35 min
Sorvete de coco
4 Std. 20 Min
Escondidinho de carne
1h 15 min
Carne moída
35 min