Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 150 g queijo Gruyère, cortado em pedaços
- 1200 g água
- 500 g batatas, cortadas em rodelas de 2cm
- 2 folhas de louro seco
- 2 ½ c. chá de sal marinho
- 1000 g bacalhau demolhado, sem pele e sem espinhas, cortado em pedaços de aprox. 5 cm
- 1 abobrinha italiana média, cortada em rodelas de 0,5 cm
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 40 g manteiga sem sal
- 40 g farinha de trigo
- 250 g leite
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- 2 pitadas de noz-moscada em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1193 kJ / 286 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 394 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salpicão de frango com maçã
3 Std. 10 Min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
Žádné hodnocení
Picadinho
40min
Salpicão de frango
40min
Canjica
13 godz. 35 min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Brownies
50 Min
Escondidinho de carne
1h 15min
Soufflé rápido de queijo
45min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55 Min
Risoto com queijo parmesão
30 Min