Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
nebo 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 743 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min