
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)
nebo 1 package baby carrots plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes quartered
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 660 kcal / 2761 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 743 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meatloaf
1hod. 20min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Roasted Pork Loin (Betty)
1hod. 35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Pineapple Pork Chops
2hod. 40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1hod. 30min
Greek Stuffed Chicken
1hod. 35min