Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes

4.5 32 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 55min.
6 portions

Suroviny

Marinade
  • Dijon mustard
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • soy sauce
    1 oz
  • dark brown sugar
    1 oz
  • mixed dried herbs
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
    1
Carrot Top Pesto
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)
    1 bunch
    1 package baby carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
  • pine nuts
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    5 ½ oz
Steaming in the Varoma
  • water
    24 oz
  • baby gold potatoes quartered
    20 oz

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 743 mg
Protein 31 g
Kalorie 2761 kJ / 660 kcal
Tuk 46 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...