Zařízení & příslušenství
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 55min.
6 portions
Suroviny
Marinade
-
Dijon mustard2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
soy sauce1 oz
-
dark brown sugar1 oz
-
mixed dried herbs1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma1
Carrot Top Pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
1 package baby carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)whole baby rainbow carrots reserve green tops for pesto (see Tip)1 bunch
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves1 ½ oz
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Steaming in the Varoma
-
water24 oz
-
baby gold potatoes quartered20 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
743 mg
Protein
31 g
Kalorie
2761 kJ /
660 kcal
Tuk
46 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simply Steam
11 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min.
Lemon Garlic Chicken
30min.
Beef Stroganoff
40min.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1hod.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min.
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2hod. 5min.
Pineapple Pork Chops
2hod. 40min.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min.
Chicken Breasts Pizzaiola
55min.
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1hod. 5min.