Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
nebo 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 743 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Meatloaf
1h 20 min
Chicken Parmesan
1h 10min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Lemon Garlic Chicken
30min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.