Påskebrød med egg og røkt ørretfilet

Påskebrød med egg og røkt ørretfilet

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
30 skive

Suroviny

Fullkorns påskebrød
  • rødløk halvert, pluss ekstra for pynt (kuttet i ringer)
    100 gram
  • dill, fersk (ca. 20 g), kun blader
    1 bunt
  • melk
    300 g
  • honning
    15 g
  • fersk gjær smuldret opp
    20 g
  • fullkornsmel
    560 g
  • egg, medium
    1
  • salt
    2 ts
  • smør i biter
    50 g
Egg
  • egg, medium kalde
    4
  • vann for å fylle til 1 l
Montering
  • eggeplomme til pensling
    1
  • sitronsaft, ferskpresset
    30 g
  • baby leaf salat, blandet
  • svart pepper, nykvernet
  • røkt ørretfilet
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skive

Sodík 120.7 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 444.3 kJ / 106.2 kcal
Tuk 3.3 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 15.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše