Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro a pezzi
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
nebo 1 pizzico di timo secco - 200 g di brodo vegetale
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 56.6 g
- Nasycený tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1096.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1h
Pastel de milho
1h
Fagioli in agrodolce
35min
Zuppa di pomodori con grano saraceno tostato e gruviera
Keine Bewertungen
Thai tom yum
1h 30min
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1h 30min
Salsa bernese
20min
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Salsa borracha messicana
25min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Purè di patate all'aglio
50 Min