Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di burro a pezzi
-
1
rametto di foglioline di timo fresco
nebo 1 pizzico di timo secco - 200 g di brodo vegetale
- 4 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 56.6 g
- Nasycený tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1096.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20 min
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 Min
Flan patissier
2 godz.
Cheesecake alla crema pasticcera e fragole
4 godz. 25 min
Cigni alla crema diplomatica
2 godz.
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9h 30min
Aspic di pesche e mirtilli
7h
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Panna cotta al caffè
4óra 20p
Crema chantilly
35 Min