Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle pelate
- 210 g di farina di riso
- 220 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero + q.b.
- 4 g di gomma xantana
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 408 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 3.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25 Std.
Muffin integrali alle mele (senza glutine)
45 min
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Pinsa (senza glutine e senza lattosio)
27 Std.
Biscotti al cocco (senza glutine)
30 min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Tiramisù (senza glutine e senza lattosio)
Žádné hodnocení
Torta margherita (senza glutine)
50min
Pasta biscotto (senza glutine)
1 godz.
Tortino di cioccolato con cuore morbido (senza glutine)
2 godz. 30 min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1h 35min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min