Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle pelate
- 210 g di farina di riso
- 220 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero + q.b.
- 4 g di gomma xantana
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 408 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 6.7 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 3.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Pizzette faccina (senza glutine)
2h
Focaccia semplice senza glutine
27h 30min
Pane senza glutine
2h 45min
Burger buns (senza glutine)
5 godz.
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pasta biscotto (senza glutine)
1u.
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30min
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35min