Zařízení & příslušenství
Gambas Piri-Piri
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 Portionen
Suroviny
-
Knoblauchzehen8
-
Piri-Piri-Chili frisch10
-
Zitronenschale gerieben1 TL
-
grobes Salz10 g
-
Rotweinessig30 g
-
Weinbrand20 g
-
Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp800 g
-
Zucker½ TL
-
Olivenöl50 g
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
-
Thymian abgezupft5 Zweige
-
Garnelen, roh, groß, geschält800 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
41 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3.6 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Süß-saure Garnelen
1hod.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min.
Coq au vin
2hod.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min.
Tintenfischsauce
40min.
Riesengarnelen in Cognac
20min.
Garnelen Aglio e Olio
20min.
Shrimp Creole
40min.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min.