Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Knoblauchzehen
- 10 Piri-Piri-Chili, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g grobes Salz
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Weinbrand
- 800 g Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp
- ½ TL Zucker
- 50 g Olivenöl
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Shrimp Creole
40 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35 min