![Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CB40B6D4-E99E-4F21-AFFC-6304B44DE775/Derivates/cb53ed58-d777-4909-8054-d879646d8927.jpg)
Kompatibilní verze
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carrot and Ginger Sauce
- 2 ½ cm ginger, fresh, in pieces
- 1 stalk lemon grass, fresh, in pieces (2.5 cm)
- 1 serrano pepper, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 225 g carrot juice
- 115 g coconut milk, canned
- 60 g white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
Atlantic deep-sea scallops, fresh, designation U10
nebo 12 scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
nebo 1 tbsp butter, unsalted, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs thyme, fresh, leaves only (volitelně)
- fleur de sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 801 mg
Alternativní recepty
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Beer Pickles
Žádné hodnocení
Curry potato soup
35min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8 godz.
Vegetable liquid stock (TM6)
3 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Bread stew with tomato and onion
Žádné hodnocení
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min