Avocado with egg and salmon tartare
TM6

Avocado with egg and salmon tartare

4.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 6 eggs, chilled, straight from the fridge
  • water, to fill to 1L mark
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • 250 g skinless salmon fillet, cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 5 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp dried red peppercorns
  • ½ tsp sea salt
  • 3 avocados
  • micro sprouts, to garnish
  • 6 slices toast

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1580.1 kJ / 376.2 kcal
Protein
20.6 g
Sacharidy
16.5 g
Tuk
24.1 g
Nasycený tuk
4.7 g
Vláknina
7.3 g
Sodík
457.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty