Avocado with egg and salmon tartare

Avocado with egg and salmon tartare

4.6 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 portion

Suroviny

  • eggs chilled, straight from the fridge
    6
  • water to fill to 1L mark
  • fresh dill leaves only
    2 sprigs
  • skinless salmon fillet cut into pieces
    250 g
  • freshly squeezed lemon juice
    20 g
  • extra virgin olive oil
    5 g
  • dried red peppercorns
    1 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • avocados
    3
  • micro sprouts to garnish
  • toast
    6 slices

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 457.9 mg
Protein 20.6 g
Kalorie 1580.1 kJ / 376.2 kcal
Tuk 24.1 g
Vláknina 7.3 g
Nasycený tuk 4.7 g
Sacharidy 16.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...