Zařízení & příslušenství
Avocado with egg and salmon tartare
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 portion
Suroviny
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
457.9 mg
Protein
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tuk
24.1 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
16.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easter around the world
28 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min.
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Liver cake
1hod. 50min.
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1hod. 30min.
Black nougat
3hod.
Veal fillet with mirabelle plums
1hod. 50min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Steak tartare
30min.
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2hod. 40min.
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20min.
Creamy yoghurt ice cream
24hod. 10min.