Zařízení & příslušenství
Avocado with egg and salmon tartare
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 portion
Suroviny
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
457.9 mg
Protein
20.6 g
Kalorie
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Tuk
24.1 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
16.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Easter around the world
28 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min.
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Žádné hodnocení
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Žádné hodnocení
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min.
Sous-vide fish with lemon and herbs
1hod. 15min.
Tri-Colour Ginger Rice
45min.
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Žádné hodnocení
Za'atar bread rolls
2hod.
Gluten free plain flour
Žádné hodnocení
Chicken noodle soup
1hod. 35min.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min.
Dim sum 'Shao mai'
2hod.