Zařízení & příslušenství
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů baby špenátu čerstvého
-
1 - 2 stroužky česneku
-
6 snítek máty čerstvé pouze lístky
-
1 cibule (cca 50 gramů), napůl
-
1 svazek ředkviček, červených očištěných (cca 300 gramů)
-
¾ čajové lžičky soli
-
200 gramů zakysané smetany
-
20 gramů citrónové šťávy
-
15 gramů oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4 g
Kalorie
642 kJ /
154 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min.
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min.
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20min.
Šunkové rolky s rukolou
30min.
Křenová pomazánka
7min.
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20min.
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40min.
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min.
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Zelný salát s křenem
10min.