Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čočky, hnědé, sušené
- voda na namočení
- 750 gramů vývaru, zeleninového nebo drůbežího
- 1 šalotka, napůl
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítku čerstvého tymiánu
- 45 gramů olivového oleje
- 1 čajové lžičky soli
-
30
gramů crème fraîche
nebo 30 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 20 gramů parmazánu, nastrouhaného
- 2 - 3 kapky pálivé omáčky tabasco, podle chuti
- 10 gramů worcesterské omáčky
- Nutriční hodnoty
- na 470 gramů
- Kalorie
- 5926 kJ / 1411 kcal
- Protein
- 63 g
- Sacharidy
- 133 g
- Tuk
- 72 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 25 g
- Sodík
- 4931 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Brak ocen
Okurkové pickles
Brak ocen
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Brak ocen
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 Min
Adžika
40 min
Bob čorba
13 Std. 15 Min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 Min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min