Dýňová frittata s petrželovým dipem
TM5 TM6

Dýňová frittata s petrželovým dipem

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 1 svazek čerstvé petržele, pouze listy
  • 200 gramů dýňové dužiny, na kousky
  • 130 gramů cibule, napůl
  • 4 vejce
  • 350 gramů podmáslí
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého, plus 2 špetky na dip
  • 2 špetky muškátového oříšku, mletého
  • 250 gramů hladké mouky
  • ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 30 gramů dýňových semínek
  • 200 gramů tvarohu tučného
  • 200 gramů zakysané smetany
  • ½ čajové lžičky kmínu, mletého

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
2158 kJ / 516 kcal
Protein
26 g
Sacharidy
58 g
Tuk
19 g
Vláknina
3.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty