
Zařízení & příslušenství
Dýňová frittata s petrželovým dipem
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
čerstvé petržele pouze listy1 svazek
-
dýňové dužiny na kousky200 gramů
-
cibule napůl130 gramů
-
vejce4
-
podmáslí350 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
pepře, černého, mletého plus 2 špetky na dip½ čajové lžičky
-
muškátového oříšku, mletého2 špetky
-
hladké mouky250 gramů
-
kypřicího prášku do pečiva½ čajové lžičky
-
dýňových semínek30 gramů
-
tučného tvarohu200 gramů
-
zakysané smetany200 gramů
-
kmínu, mletého½ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
516 kcal /
2158 kJ
Protein
26 g
Tuk
19 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
3.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dýně (desetkrát jinak)
10 recept
Česká republika
Česká republika