Dýňová frittata s petrželovým dipem

Dýňová frittata s petrželovým dipem

4.0 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce

Suroviny

  • čerstvé petržele pouze listy
    1 svazek
  • dýňové dužiny na kousky
    200 gramů
  • cibule napůl
    130 gramů
  • vejce
    4
  • podmáslí
    350 gramů
  • soli
    1 ½ čajové lžičky
  • pepře, černého, mletého plus 2 špetky na dip
    ½ čajové lžičky
  • muškátového oříšku, mletého
    2 špetky
  • hladké mouky
    250 gramů
  • kypřicího prášku do pečiva
    ½ čajové lžičky
  • dýňových semínek
    30 gramů
    30 gramů slunečnicových semínek
  • tučného tvarohu
    200 gramů
  • zakysané smetany
    200 gramů
  • kmínu, mletého
    ½ čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 516 kcal / 2158 kJ
Protein 26 g
Tuk 19 g
Sacharidy 58 g
Vláknina 3.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...