Zařízení & příslušenství
Petrželová omáčka persillade
Příprava 5min.
Celkový 5min.
2 porce
Suroviny
-
1 - 2 stroužky česneku
-
30 - 40 gramů čerstvé petržele
-
50 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1.2 g
Kalorie
988.1 kJ /
236 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3hod. 10min.
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
50min.
Velikonoční mrkvovo-sýrový dip
15min.
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Koprový olej
8min.
Okurková raita s mátou
25min.
Datlovo-sýrová paštika
5min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Podzimní dýňový salát
10min.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.