Jambalaya

Jambalaya

4.4 39 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
6 porcí

Suroviny

  • 200 gramů rýže basmati
  • 3 stroužky česneku
  • 100 gramů cibule na čtvrtky
  • 160 - 180 gramů červené papriky na menší kousky
  • 160 - 180 gramů žluté papriky na menší kousky
  • 100 gramů řapíkatého celeru na kolečka
  • 70 gramů pórku na proužky
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky mleté
  • 30 gramů olivového oleje
  • 100 gramů uzené vepřové klobásy na kolečka (1 cm)
  • 450 - 500 gramů kuřecích prsou na kostky (3 cm)
  • 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
  • 30 gramů rajčatového protlaku
  • 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
    1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička provensálského koření
  • 1 čajová lžička mleté pálivé papriky
  • 15 gramů worcesterské omáčky
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • 10 gramů čerstvé pažitky nasekané
  • 10 gramů petrželové natě nasekané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 27.5 g
Kalorie 1410 kJ / 337 kcal
Tuk 10.3 g
Vláknina 4.3 g
Sacharidy 37.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...