Zařízení & příslušenství
Tabouleh s boby
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
Tabouleh
-
300 gramů cherry rajčat napůl
-
10 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
10 gramů čerstvé máty jen lístky
-
1200 gramů vody
-
150 gramů bulguru
-
200 gramů mražených bobů, rozmražených200 gramů čerstvých bobů
-
½ čajové lžičky soli
-
100 gramů šalotky napůl
-
100 gramů salátové okurky na kousky
Zálivka
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
1 - 2 stroužky česneku
-
50 gramů citrónové šťávy
-
15 gramů medu
-
30 gramů olivového oleje
-
2 čajové lžičky soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9.4 g
Kalorie
1137.2 kJ /
271.6 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
43.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min.
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min.
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
4hod. 10min.
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Dal makhani
13hod. 20min.
Caponata
30min.
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Salát z divoké rýže s tuňákem
50min.
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min.