Jambalaya z quinoy

Jambalaya z quinoy

4.5 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce

Suroviny

  • 120 gramů řapíkatého celeru
  • 120 gramů červené papriky kapie, bez semínek, napůl
  • 120 gramů zelené papriky bez semínek, napůl
  • 1 mrkev na kousky (3 cm)
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů cibule napůl
  • 30 gramů olivového oleje
  • 200 gramů salámu chorizo na plátky (½ cm)
  • ¼ - ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 čajová lžička oregána
  • 200 gramů quinoy
  • 450 gramů vody
  • 1 rovná polévková lžíce zeleninové dochucovací pasty (viz tip)
    1 kostka zeleninového bujónu
  • 400 gramů krevet loupaných
  • 1 kukuřičný klas pouze zrnka (cca 130 gramů), viz tip
  • čerstvá petržel na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 38 g
Kalorie 2154 kJ / 512 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...