Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ovos
- 4 pitadas de pimenta preta
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 600 g mistura de legumes (por exemplo, batata, cenoura, aipo...), cortados em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 2 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ servir
- 25 g caldo de legumes caseiro
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 240 g feijão-branco cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 0.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de feijão com legumes
45min
Sopa de nabo e alho-francês
1h
Sopa de couve-flor e frango
40min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45min
Sopa de legumes
55min
Sopa de legumes versátil
50min
Sopa de cogumelos
1h 15 min
Sopa de cenoura e pera
1h
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50min