Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 ovos
- 4 pitadas de pimenta preta
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 600 g mistura de legumes (por exemplo, batata, cenoura, aipo...), cortados em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 2 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ servir
- 25 g caldo de legumes caseiro
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 240 g feijão-branco cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 0.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45 dk
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 dk
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 dk
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1sa
Sopa de legumes
55 dk
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40 dk
Sopa de legumes
35 dk
Sopa cremosa de cogumelos
20 dk
Sopa de couve-flor e bacalhau com bacon
30 Min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 dk
Sopa de brócolos
15 Min
Canja da ceia
50 dk