
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 vajec, středních (53-63 gramů) chlazených
- voda k dolití do 1 l
- 2 svazky čerstvého kopru bez stonků
- 250 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných na kousky
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
5
gramů citrónového olivového oleje
nebo 5 gramů olivového oleje - ½ čajové lžičky pepře, černého, celého
- ½ čajové lžičky soli
- 3 avokáda
- ½ čajové lžičky červeného pepře, celého
- 30 gramů směsi různých klíčků
- 6 plátků bílého chleba, toastového opečeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 401.2 kcal / 1678.3 kJ
- Protein
- 19.2 g
- Tuk
- 26.3 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Sodík
- 435.2 mg
Alternativní recepty
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Chřestový salát s mangem
35 Min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 Min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Sicilský krevetový salát
40 Min
Krevetové kari
25 Min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Smoothie z manga
10 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Guacamole s kaviárem
10 Min
Avokádový tatarák
15 Min