Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 vajec, středních (53-63 gramů), chlazených
- voda, k dolití do 1 l
- 2 svazky čerstvého kopru, bez stonků
- 250 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných, na kousky
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
5
gramů citrónového olivového oleje
nebo 5 gramů olivového oleje - ½ čajové lžičky pepře, černého, celého
- ½ čajové lžičky soli
- 3 avokáda
- ½ čajové lžičky červeného pepře, celého
- 30 gramů směsi různých klíčků
- 6 plátků bílého chleba, toastového, opečeného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1678.3 kJ / 401.2 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 26.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 435.2 mg
Alternativní recepty
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Polévka Tom Yum
15 min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Guacamole s mangem a brusinkami
10min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 godz. 25 min
Guacamole s kaviárem
10min
Tatarský biftek
5 Min