
Zařízení & příslušenství
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
Příprava 30min
Celkový 45min
6 porcí
Suroviny
-
vajec, středních (53-63 gramů) chlazených6
-
voda k dolití do 1 l
-
čerstvého kopru bez stonků2 svazky
-
filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných na kousky250 gramů
-
citrónové šťávy, čerstvě vymačkané20 gramů
-
citrónového olivového oleje5 gramů
-
pepře, černého, celého½ čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
avokáda3
-
červeného pepře, celého½ čajové lžičky
-
směsi různých klíčků30 gramů
-
bílého chleba, toastového opečeného6 plátků
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
401.2 kcal /
1678.3 kJ
Protein
19.2 g
Tuk
26.3 g
Sacharidy
24.7 g
Vláknina
8.2 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sodík
435.2 mg