
Zařízení & příslušenství
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
Příprava 30min.
Celkový 45min.
6 porcí
Suroviny
-
6 vajec, středních (53-63 gramů) chlazených
-
voda k dolití do 1 l
-
2 svazky čerstvého kopru bez stonků
-
250 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných na kousky
-
20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
5 gramů citrónového olivového oleje
-
½ čajové lžičky pepře, černého, celého
-
½ čajové lžičky soli
-
3 avokáda
-
½ čajové lžičky červeného pepře, celého
-
30 gramů směsi různých klíčků
-
6 plátků bílého chleba, toastového opečeného
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
401.2 kcal /
1678.3 kJ
Protein
19.2 g
Tuk
26.3 g
Sacharidy
24.7 g
Vláknina
8.2 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sodík
435.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1hod. 30min
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8hod. 30min
Quinoa sushi
2hod. 45min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10min
Polévka Tom Yum
15min
Tuňákové máslo s kapary
5min