Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Barbecue máslo (viz Tip)
- 1 stroužek česneku
- ½ čajové lžičky rozmarýnu, čerstvého
- ½ šalotky
- 1 - 2 sušená rajčata, v oleji, osušená (12 gramů)
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 50 gramů másla, změklého, na kousky
- ½ čajové lžičky tekutého kouře
Vepřová panenka ve slanině
- 80 gramů uzené slaniny, na plátky
- 1 vepřová panenka, bez šlach (cca 250 - 300 gramů)
- ¼ čajové lžičky soli
- ⅛ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 70 gramů bazalkového pesta
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2970.5 kJ / 711.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2h 10 min
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1h 50 min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 Std. 20 Min
Karamelizované cibulové čatní
24 Std.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1 Std. 20 Min
Čokoládové dortíky
1 Std.
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2sa 5 dk
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 Std. 35 Min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20 min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2sa 5 dk
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20 min