Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
2 porce
Suroviny
Barbecue máslo (viz Tip)
-
1 stroužek česneku
-
½ čajové lžičky rozmarýnu, čerstvého
-
½ šalotky
-
1 - 2 sušená rajčata, v oleji osušená (12 gramů)
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů másla změklého, na kousky
-
½ čajové lžičky tekutého kouře
Vepřová panenka ve slanině
-
80 gramů uzené slaniny, na plátky
-
1 vepřová panenka, bez šlach (cca 250 - 300 gramů)
-
¼ čajové lžičky soli
-
⅛ čajové lžičky černého pepře, mletého
-
70 gramů červeného pesta70 gramů bazalkového pesta
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z poloviny citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
43.5 g
Kalorie
2970.5 kJ /
711.5 kcal
Tuk
59 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min.
Dohněda orestované proužky hovězího masa
15min.
Smetanová zmrzlina se slaným karamelem
14hod.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2hod. 10min.
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min.
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min.
Karamelizované cibulové čatní
24hod.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.