Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
2 porce
Suroviny
Barbecue máslo (viz Tip)
-
1 stroužek česneku
-
½ čajové lžičky rozmarýnu, čerstvého
-
½ šalotky
-
1 - 2 sušená rajčata, v oleji osušená (12 gramů)
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
50 gramů másla změklého, na kousky
-
½ čajové lžičky tekutého kouře
Vepřová panenka ve slanině
-
80 gramů uzené slaniny, na plátky
-
1 vepřová panenka, bez šlach (cca 250 - 300 gramů)
-
¼ čajové lžičky soli
-
⅛ čajové lžičky černého pepře, mletého
-
70 gramů červeného pesta70 gramů bazalkového pesta
-
1850 gramů vody
-
30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z poloviny citrónu)1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
43.5 g
Kalorie
2970.5 kJ /
711.5 kcal
Tuk
59 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous Vide
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 godz. 50 min
Drůbeží vývar
1 godz.
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 godz. 10 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 godz. 20 min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 min
Čokoládové dortíky
1 godz.
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 godz. 50 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 godz. 35 min
Karamelizované cibulové čatní
24 godz.