Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 400 g de jus de betterave
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frappé fraise-chocolat
10 Min
Œufs colorés en vert
Pas d’évaluation
Œufs colorés en jaune
55 Min
Œufs colorés en bleu clair
55 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1 Std. 30 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Gâteau au chocolat - café aérien
1 Std. 20 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Crêpes sucrées ou salées
Pas d’évaluation
Birchermüesli
1 Std. 10 Min