Pain d'épeautre pur

Pain d'épeautre pur

5.0 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 11hod.
12 tranches

Suroviny

Prépâte avec ébouillantage
  • 120 g de farine de pur épeautre complète
  • 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
  • 300 g de farine blanche d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ½ cube de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g d'eau
  • un peu de farine blanche d'épeautre

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Protein 4.5 g
Kalorie 520.3 kJ / 123.3 kcal
Tuk 0.8 g
Sacharidy 23.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...