
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 123.3 kcal / 520.3 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 0.8 g
- Sacharidy
- 23.1 g
Alternativní recepty
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain rustique
2 Std.
Petits pains Varoma
2 Std. 15 Min
Pain de campagne
2 Std.
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Petits pains au seigle
12 Std.
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Pain paysan
3 Std.