Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 0.8 g
Alternativní recepty
Pain paysan
3 Std.
Pain de seigle valaisan
10h
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Petits pains au seigle
12 godz.
Pain de mie
3 Std.
Sirop au gingembre et au citron
55 Min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Petits pains aux fruits
3h 5 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 godz. 50 min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pain croustillant
1h
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min