Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 echalot, pelado y en mitades
- la ralladura de 1 limón amarillo
-
400
g de filete de bacalao, fresco, en trozos (aprox. 3-4 cm) y previamente congelado por 20-30 minutos
nebo 400 g de filete de huachinango, en trozos (aprox. 3-4 cm) y previamente congelado por 20-30 minutos - 40 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra recién molida
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 100 g de sandía, en cubos (0,5 cm)
- 100 g de ensalada mixta
- aceite de oliva extra virgen, para sazonar
- sandía, para servir, en cubos (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 279.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla vegetariano
1 godz.
Caldo de habas con nopales
9h
Mole de olla vegano
45 min
Tinga de col
35min
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50min
Pavo en mole de frutas secas
2 godz.
Pollo en salsa de huitlacoche
45 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Pollo en salsa de xoconostle
40min
Aporreadillo guerrerense
30 min
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Chiles güeros rellenos
55min