
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 echalot pelado y en mitades
- la ralladura de 1 limón amarillo
-
400
g de filete de bacalao, fresco en trozos (aprox. 3-4 cm) y previamente congelado por 20-30 minutos
nebo 400 g de filete de huachinango en trozos (aprox. 3-4 cm) y previamente congelado por 20-30 minutos - 40 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra recién molida
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 100 g de sandía en cubos (0,5 cm)
- 100 g de ensalada mixta
- aceite de oliva extra virgen para sazonar
- sandía para servir, en cubos (0,5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 158.8 kcal / 664.4 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 8.6 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 279.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de col
35min
Ensalada de surimi
10min
Espirales de Fideuá vegetarianos
Žádné hodnocení
Linguini con surimi y berros
25min
Ensalada de nopales
20min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1hod. 35min
Ceviche aromatizado
35min
Ensalada de nopal
30min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Chícharos chinos con sal de ajonjolí
10min
Jocoque con pepino
5min
Tostadas de setas
30min