
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eier
- 6 Eier (Größe M) aus dem Kühlschrank
- Wasser zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Sellerie-Karotten-Salat
- 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (2 cm)
- 300 g Karotten in Stücken (2 cm)
- 100 g Naturjoghurt (3,6% Fett)
- 20 g Mayonnaise
- 10 g Zitronensaft frisch gepresst
- 10 g Honig
- 1 TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
Schottische Eier
- 50 g Schalotten halbiert
- 2 Zweiglein Petersilie, frisch nur Blätter
- 600 g Faschiertes (vom Rind) zerteilt
- 2 Eier (Größe M)
- 15 g Senf
- 20 g Semmelbrösel
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 50 g Semmelbrösel (ca. 5 EL)
- 20 g Weizenmehl zum Bemehlen
- 1000 g Frittieröl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 742 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1hod. 45min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2hod. 10min
Marilleneis
15min
Apfelkren
40min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35min
Karottensalat mit Feta und Minze
40min
Selleriesalat
1hod. 15min
Semmelfülle
1hod. 10min
Gerührter Germgugelhupf
2hod.
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Lauwarmer Krautsalat
10min