Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Karfiol (à ca. 800 g)
- 4 Eier
- 1 roter Paprika
- 1 Frühlingszwiebel, klein
- ½ Bund Schnittlauch, frisch (volitelně)
- 20 g Estragonsenf
- 20 g Honig
-
30
g Apfelessig
nebo 30 g weißer Balsamico-Essig - 50 g Olivenöl
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 757 mg
Alternativní recepty
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min
Erdäpfelsalat
1u.
Gelber Fisolensalat
40min
Orangen-Mohn-Joghurt Dressing
5min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Romanesco-Salat
1h 45min
Sutt (gekochte Erdäpfel mit Topfen und Käse)
40min
Gurkensalat mit Räucherforelle
30 min
Karotten-Gurken-Salat
15min
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5min
Lauwarmer Krautsalat
10 Min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45min