Kompatibilní verze
Cremiger Erdäpfelsalat mit Apfel und Stangensellerie
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g Erdäpfel, speckig
- 2 Stängel Stangensellerie
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g Naturjoghurt
- 100 g Sauerrahm
- 30 g Mayonnaise (volitelně)
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 TL Estragonsenf
- 1 Prise Staubzucker
- 50 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 200 g Äpfel, entkernt, geviertelt
- 20 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 727 kJ / 174 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 560 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1h 15min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Blunzenpackerl
50min
Kräutertopfen
15min
Frühlingsaufstrich
20 min
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1h
Alpendressing mit RUPP Feinster Streich Bergkäse
5 Min
Karotten-Gurken-Salat
15min
Schnittlauchsauce
10 min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 min
Budapester Wurstsalat
20 min