Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 ½ pincée de sel
La garniture
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 400 g d'eau
- 4 poires Williams, coupées en deux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3803.8 kJ / 916 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 67.5 g
- Nasycený tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 593.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 Min
Coque croustillante au chocolat et à la framboise
4h 20min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Opéra de foie gras
24h
Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc
1h 35min
Gâteau meringué au citron
3h
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Choux chantilly au clou de girofle
1 godz. 25 min
Verano
12u. 45min
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.