Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 ½ pincée de sel
La garniture
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 400 g d'eau
- 4 poires Williams, coupées en deux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3803.8 kJ / 916 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 67.5 g
- Nasycený tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 593.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse au chocolat fruitée
50 min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Crème brûlée au chocolat
3 Std. 15 Min
Guimauves au chocolat
3u. 40min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Fougasse catalane
6h 25min
Petites bouchées au chocolat et meringue
1sa 35 dk
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2u. 45min
Charlotte chocolat-coco
12h
Charlotte au café façon tiramisu
12 Std. 45 Min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10 min
Mousse chocolat noir-caramel
4 Std. 45 Min