Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 ½ pincée de sel
La garniture
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 400 g d'eau
- 4 poires Williams, coupées en deux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3803.8 kJ / 916 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 63.3 g
- Tuk
- 67.5 g
- Nasycený tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 593.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau mousse au praliné
13h
Petites bouchées au chocolat et meringue
1 godz. 35 min
Minibrochettes de saumon, ananas et crevette
1 godz. 35 min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8 godz.
Demi-sphère vanille-caramel
7 Std. 30 Min
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1 godz. 35 min
Glace à la betterave et au fromage de chèvre avec des crackers
16h 45min
Bûche de la mer
13h
Petits chocolats croustillants de Noël
2u. 35min
Bûche royale
3 godz. 50 min
Profiteroles au foie gras
1h 45min
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45min