Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 120.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brood
3hod.
Lookbrood met vegan kaas
Žádné hodnocení
Honingraat
1ωρ. 30 λεπτ.
Amandel Spritz-koekjes
1ωρ.
Preiquiche
1u. 45min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Žádné hodnocení
Rauwe chocolade bietencake
Žádné hodnocení
Vegetarische Wellington
2h 10 min
Drie soorten melk cake
Žádné hodnocení
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Stracciatella drinkyoghurt
12 godz.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 λεπτ.