Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 120.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bijentaart met glazuur
1u. 25min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Zijden tofu cheesecake
Žádné hodnocení
Paneer tikka pizza
Žádné hodnocení
Kleine aspergeflans
55 Min
Advocaat
10 Min
Gierst met kip en curry
35 min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Levercake
Žádné hodnocení
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Žádné hodnocení
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Tagliatelle met broccoli
15 Min