Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 337.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vastensoep
30min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Žádné hodnocení
Zonnige groentetaart
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Karamel parfait
Žádné hodnocení
Lasagnerolletjes
Žádné hodnocení
Siciliaanse garnalensalade
40min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Žádné hodnocení
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min