
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn uitgelekt
- 50 g rode uien in ringen (1 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 318.4 kcal / 1332 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 16.9 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 337.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hartige taart met savooiekool
1hod. 30min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Bloedige hersenspaghetti
13hod. 30min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Verse kaas met walnoten en weibrood
12hod. 15min
Vijgenmosterd
25min
Asperge ovenschotel
1hod. 30min
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Kip- en aspergetaartjes
1hod. 35min
Zalmsoufflé
1hod.
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Kipsatés met pindasaus
2hod.