Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 337.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1sa
Ovengebakken groentechips
Brak ocen
Mallorcaanse vissoep
40 dk
Vegan citroen en zwarte thee taart
Brak ocen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Indische kippenburger
4 Std.
Romige snijbietsoep
35 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min
Romige champignonsoep
20min