Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 337.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Sacher taart
3 Std.
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Žádné hodnocení
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 godz. 15 min
Sinaasappel-currydressing
10min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Fruitige saladedressing
5 min
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení
Mediterrane kippenpastei
50min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2hod. 40min