
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Protein
- 32.8 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Sodík
- 742 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spiesje van konijn, appel en pruim
1hod.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13hod.
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Gewone yoghurt
14hod.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2hod.
Asperge ovenschotel
1hod. 30min
Yoghurt met appel en bosbessen
12hod. 40min
Natuur yoghurt in de Varoma
12hod.
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1hod. 10min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Vleesgehaktbrood met champignons
1hod. 5min