Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem, om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 742 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippennoedelsoep
1h 35 min
Mousse van tonijn
10min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 λεπτ.
Zomerse pastasalade
30 min
Drie soorten melk cake
Brak ocen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Chocoladetruffels
2h 45min
Frangipane met peer
1ωρ. 30 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.