Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
- 300 g knolselder, in stukken (2 cm)
- 300 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 100 g yoghurt, 3,5% V.G.
- 20 g mayonaise
- 10 g vers geperst citroensap
- 10 g honing
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
Schotse eieren
- 50 g sjalot, gehalveerd
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 600 g rundsvlees, ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)
- 2 ei, medium (53-63 g)
- 15 g mosterd
- 70 g paneermeel
- 1 ½ tl zout
- ½ tl gemalen witte peper
- 20 g bloem, om te bestrooien
- 1500 g frituurolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 742 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Veelzijdige stevige soep
50min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Gefermenteerde wortelen
Žádné hodnocení
Zuurkool
Žádné hodnocení
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Aardappelkoekjes
45 min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
200 g prei fruiten
20min