Zařízení & příslušenství
Hornazo
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 15min.
20 stuks
Suroviny
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Sodík
261.7 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
20.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paasrecepten
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Žádné hodnocení
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min.
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Enchiladas met rundvlees
30min.
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min.
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Žádné hodnocení
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3hod. 45min.
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min.
Ezogelin Soep
1hod. 5min.