Zařízení & příslušenství
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
12 porties
Suroviny
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
235.3 mg
Protein
10 g
Kalorie
1146 kJ /
273.9 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
36.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Paasrecepten
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Knapperig brood
Žádné hodnocení
Rijstschotel met appelen
Žádné hodnocení
Wintergroente en rundvlees cholent
4hod. 30min.
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1hod. 30min.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min.
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1hod. 35min.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1hod. 10min.
Vastensoep
30min.
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min.
Chocoladeroomijs
12hod.