
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g) koud
- water te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie om in te vetten
- 2 el paneermeel om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 273.9 kcal / 1146 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 9.7 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hazelnootbavarois
6hod. 40min
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1hod. 5min
Kip-miso stoofpot
1hod. 45min
Basilicumpesto
10min
Aardappelkoekjes
45min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18hod.
Citrus lekkernij
50min
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1hod. 10min
Gefermenteerde rode uien
96hod.