Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
Deeg
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 30 g zongedroogde tomaten
- 130 g water
- 100 g melk
- 1 tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 500 g bloem
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 el olijfolie, om in te vetten
- 2 el paneermeel, om te bestrooien
- 50 g pesto rosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 235.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confituur van ananas en gember
40 min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Žádné hodnocení
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Zalmsoufflé
1 godz.
Tostadas met kip
40 min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10 min
Lang rijzende pizza
Žádné hodnocení
Kabeljauw in tomatensaus
30 min