Kompatibilní verze
Calabacines dorados con salsa romesco (Hestan Cue™)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras
-
1
chile cascabel, sin tallo ni semillas
nebo 2 chile ñora, seco, sin tallo ni semillas - 1 chile de árbol seco
- 100 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
-
2
jitomates bola, maduros y en cuartos
nebo 150 g de jitomate triturado - 20 g de vinagre
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- ½ cdita de sal
Calabacitas
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina de trigo
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 110 g de pan molido
- 1 cda de perejil deshidratado
- 2 calabacitas
- 2 pizcas de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2560 kJ / 612 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 970 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa pesto
10min
Sopa de cebolla TM6
55min
Humus
15min
Sorbete de fresa
45min
Cebollas sofritas 200 g
20min
Sopa de melón
1h
Aderezo de Oriente Medio para verduras a la parrilla
Žádné hodnocení
Spaghetti con almejas y vino blanco
1 Std. 30 Min
Sopa de cebolla vegana
35 Min
Crema de espárragos verdes con piñones picantes
1h
Croquetas de pollo
15h
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min