
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 400 - 800 g de col blanca o morada en tiras (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 31 kcal / 129 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Brócoli al vapor (400 g) en Varoma
25min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Alubias en cocción lenta TM6
14hod. 40min