![Col al vapor (400-800 g) en Varoma Col al vapor (400-800 g) en Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5DA04BB2-183D-4015-859B-8395269ABA5B/Derivates/1DECEDF8-FBF4-43D3-9696-34650A5E32E0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 400 - 800 g de col blanca o morada, en tiras (1-2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 129 kJ / 31 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 12 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Huevos duros (6 piezas)
20 Min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25min
Pimientos al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15 Min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 Min
Col al vapor (300 g) en cestillo
15 Min
Huevos duros (4 piezas)
20 Min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min