Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g grasicy cielęcej
- 250 g octu
- 750 g zimnej wody, plus dodatkowa ilość do schłodzenia grasicy
- 600 g wody
- kostki lodu, do schłodzenia grasicy
- 300 g cebuli dymki, ze szczypiorem, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 1 - 2 szczypty soli, plus dodatkowa ilość do smaku
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 100 g białego wina
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- papryka słodka, mielona, do smaku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie krewetek
15min
Galaretka wiśniowo-bananowa
25min
Ciasto orzechowe
1h 40min
Cynamonowe śliwki (sous-vide, z osłoną noża miksującego)
1 godz. 20 min
Knedle z wczorajszych ziemniaków i czerstwych bułek
40min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15min
Rozdrabnianie orzechów
5 min
Siekanie cebuli
5 min
Szybka pizza z tuńczykiem i karczochami
50min
Czeskie knedle na parze
1 godz. 15 min
Kruche ciasto z wiśniami
1 godz. 20 min