Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnotenpesto
- 50 g pecorino kaas, in stukken
- 50 g walnoten, gepeld
- 50 g verse peterseliebladeren
- 100 g olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
Cassoulet
- 20 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 60 g selderij bladeren, in partjes (2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik, een nacht geweekt
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 400 g tomatensaus
- 200 g groentenbouillon
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2638 kJ / 631 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 17 g
- Sodík
- 604 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batch cooking - Basisrecepten
Žádné hodnocení
Spaanse brunch
1h 15min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Zalm en venkel risotto
25min
Glutenvrij Focacciabrood
1 godz.
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Zweedse worteltaart
2 godz.
Boekweit met champignons
25min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Spinazierisotto met asperges
40min