
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Walnotenpesto
- 50 g pecorino kaas in stukken
- 50 g walnoten gepeld
- 50 g verse peterseliebladeren
- 100 g olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
Cassoulet
- 20 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook gehalveerd
- 200 g uien in vieren gesneden
- 120 g wortelen in stukken (2 cm)
- 60 g selderij bladeren in partjes (2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik een nacht geweekt
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 400 g tomatensaus
- 200 g groentenbouillon
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 631 kcal / 2638 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 604 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pindakaas
5min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Žádné hodnocení
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Bloemkool korma
2hod. 20min
Citroencurd
1hod.
Moussaka met linzen
2hod. 20min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Zweedse worteltaart
2hod.
Paella met kidneybonen
55min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2hod. 30min