Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 20 g olijfolie
- 300 g zoete aardappel, in blokjes (3 cm)
- 100 g pastinaak, in stukken (3 cm)
- 100 g raap, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
1
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 750 g water
- 15 g Dijon mosterd
- 2 laurierbladeren, gedroogd
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 2 takjes verse tijm
- 10 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 100 g gemengde granen (bulgur of quinoa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indiase groentencurry
50 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
40 Min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Pompoen baba ganoush
35 Min
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Bloemkool korma
2u. 20min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min