Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 300 g zoete aardappel, in blokjes (3 cm)
- 100 g pastinaak, in stukken (3 cm)
- 100 g raap, in stukken (3 cm)
- 100 g knolselder, in stukken (3 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
1
tl groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 750 g water
- 15 g Dijon mosterd
- 10 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 2 takjes verse tijm
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl korianderzaad
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 100 g gemengde granen (bulgur of quinoa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Rabarberijs
36 godz. 25 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Boekweit met champignons
25 Min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min